Ontdek onze Reistechnologie

Airtrade ontwikkelt geavanceerde reistechnologie voor de reisbranche. Bent u opzoek naar een gebruiksvriendelijke boekingsapplicatie, een Dynamic packaging Web API of wilt u graag zelf vliegtickets aanbieden op uw website? Airtrade helpt u graag met de juiste oplossing. Onze technologie is aangesloten op onze Airtrade Hub. Een multi-provider platform dat providers toetst op het scherpste tarief en de beste voorwaarden.

Booking Engines (B2B)

Profiteer van onze Vlucht- en Hotel boekingtools gemaakt voor reisbureaus en touroperators. FareFinder biedt toegang tot toegang tot de grootste vliegtarievendatabase van de Benelux en geeft uw klanten de beste beschikbare tarieven. Onze tool HotelFinder maakt het voor reisagenten gemakkelijk om de beste hotelaanbiedingen te vinden.

White Label Solutions (B2C)

Onze White label Solutions zijn naadloos geïntegreerd in de look en feel van uw reisonderneming. Wij bieden onze klanten Flight-Only en Dynamic Packaging technologie. Onze Dynamic Packaging technologie stelt uw klant in staat op uw website zelf een vakantie te zoeken door losse onderdelen zoals vlucht, autohuur en accommodatie zelf te bundelen.

Web API

Als u op zoek bent naar volledige controle over uw eigen front-end en user experience design, zullen onze restful WebAPI's soepel integreren met oplossingen die aansluiten bij uw behoeften. Wij bieden reisondernemingen zoals OTA's, Airlines, Reisbureaus en Luchthavens twee soorten WebAPI's aan: Dynamic Packaging en Flight only.

Post-Booking & Robotics

Onze mid- en backoffice-software voor de reisbranche is ontworpen om uw bedrijfsprocessen te stroomlijnen en tegelijkertijd het boekingsproces van uw klanten te optimaliseren. Onze robots zijn in staat om Airline PNR-berichten volledig te automatiseren en automatisch vliegtickets uit te geven.

“Onze jarenlange samenwerking gaat terug naar de vorige eeuw! Dat zegt wellicht al voldoende. Airtrade levert veel meer dan alleen technologie, Airtrade denkt mee en is een plezierige en kundige gesprekspartner met focus op de toekomst.”

Coby van Dongen
Commercial Director at De Jong Intra Vakanties
Ontdek Technologie

Onze Reistechnologie specialisten helpen u graag verder.

Contact Ons